مجموعه ترنج در سال 1389 در زمینه تولید شیرینی سنتی مسقطی آغاز به فعالیت کرد
در جنوب ایران( لارستان) مردم این خطه مسقطی را جهت مصرف به همراه چای و قهوه و یا به دلیل مغذی و پرانرژی بودن آن جهت گذران یک روز شلوغ و پرکار، استفاده می کنند. مسقطی شامل شکر، نشاسته، روغن گیاهی، هل، گلاب، بسیاری از مغزهای خوراکی نظیر بادام، گردو، پسته،بادام هندی، فندق و همچنین زعفران به عنوان ادویه ای فرح بخش و خوش عطر می باشد.
هم اکنون در برخی کافی شاپ ها و رستوران ها مسقطی به عنوان دسر نیز سرو می شود.