ایده شیرینی پراگ از آشپزخانه کوچک خانه ما در تابستان سال ١٣٨٤ شروع شد؛ با محصولاتی ساده و خانگی که برای کافه های تهران پخته و ارسال میشدند. پراگ بعد از چهار سال تجربه پخش کیک و شیرینی تصمیم گرفت به صورت یک کافه ادامه فعالیت دهد. از مهر ١٣٨٨ تا زمستان ٩١ کافه پراگ در برج سامان بلوار کشاورز بود و پس از آن و با تعطیلی کافه به روال پخت و پخش کیک ادامه دادیم. با افتتاح فروشگاه آجودانیه بار دیگر تجربه فروش حضوری کیک و شیرینی و قهوه فراهم شد و حالا در شرق، شمال و غرب تهران در خدمت شمائیم.