کارگاه شیرینی فرانسوی لامور از سال ۹۸ با مدیریت آناهید آل محمد شروع بهکار کرده است. کارگاهی با تمرکز بر تولید شیرینیهای فرانسوی و ترکیب آن با فرهنگ و اصالت ایرانی. این کارگاه حالا در بخشهای بیکری و پیستری بهصورت تخصصی در حال فعالیت است و بیش از ۳۰ نیروی متخصص دارد. کمتر از یکسال است که بوتیک لامور نیز افتتاح شده و در قالب کافه به مخاطبان خدمترسانی میکند. بوتیکی که یادآور کافههای فرانسوی است و شیرینیهایی تولید میکند که حاصل دست هنرمندانی با تمرکز بر ماندگارکردن اصالت سالهای دور است.