اینجانب مهدی حصاری منش از سال ۱۳۷۶ فعالیت خود را از یک فست فود در خیابان اسدآبادی شروع نمودم و سپس به رستوران پوپ برگر در خیابان ستارخان رفته و با سیستم فست فود و پیتزاهای آمریکایی آشنا شدم و به دنبال پیشرفت شغلی و ایجاد علاقه به رستوران بوف که در آن زمان (۱۳۷۸) بزرگترین سیستم فست فود در ایران بود رفتم و در این شغل به دلیل علاقه بسیار زیاد پیشرفت نمودم و سپس در رستوران هایی همچون رستوران سوئیس، رستوران لوپه تو، هتل بزرگ سیمرغ (میامی سابق)، هتل بزرگ فردوسی و رستوران الیزه تجریش فعالیت داشته ام.
و در حال حاضر مدیر گروه سرآشپزان آسیا و آکادمی آشپزی سرآشپزان هستم که به صورت آنلاین و حضوری به آموزش هنرجویان می پردازیم.
همچنین شرکت ما مشاور و مجری در زمینه های راه اندازی رستوران - هتل - فست فود - فودکورت و کافی شاپ است.