ما در مجموعهی آرام اکسسوری بهدنبال چند نیروی خیاط راستهدوز و سریدوز باتجربه هستیم. کار بهصورت دورکاری در منزل امکانپذیر است.
شرح وظایف: - دوخت دقیق و باکیفیت اکسسوری مو (تل، پاپیون، اسکرانچی) - تحویل بهموقع سفارشها - رعایت استاندارد دوخت و الگو - کنترل کیفیت اولیه
شرایط و مهارتها: - مهارت کامل در راستهدوزی یا سریدوزی - سرعت عمل همراه با کیفیت بالا - تعهد، نظم و مسئولیتپذیری - سلیقه و دقت در دوخت - داشتن چرخ صنعتی
مزایا: - همکاری بلندمدت و پایدار - پرداخت منظم - امکان کار از منزل - حجم کار مستمر
لطفاً رزومه کوتاه یا عکس چند نمونهکار خود را از طریق همین صفحه ارسال کنید.
مجموعهی ما یک واحد تخصصی در طراحی و تولید اکسسوریهای باکیفیت است که تمام تمرکز خود را بر اجرای دقیق، دوخت تمیز و استانداردهای حرفهای گذاشته است. ما با بهرهگیری از متریال مناسب، فرآیند تولید منظم و کنترل کیفیت دقیق، بهدنبال همکاری با خیاطان متعهد و باسلیقه هستیم تا محصولات نهایی با بالاترین سطح کیفیت و ظرافت به مشتریان ارائه شود.