ما در لندو به دنبال یک همتیمی جدید برای موقعیت شغلی سرپرست مرکز تماس و عملیات هستیم که ضمن برنامهریزی و اجرای وظایف روزانه، با ارزیابی و بهبود مستمر فرایندها و ساختارها اثربخشی تیمهای مرکز تماس و عملیات را بهبود بخشد و توانایی پیادهسازی پروژههای توسعهای را داشته باشد.
وظایف:
نظارت و ارزیابی عملکرد ماهانهی کارشناسان، تجزیه و تحلیل بهرهوری و گزارشهای حضور و غیاب و آموزش کارکنان برای بهبود عملکرد؛
حصول اطمینان از درست و سریع حلشدن سؤالات و مشکلات مشتریان و همچنین توجه به مشکلات و چالشهای مشتریان شاکی؛
گزارش، تجزیه و تحلیل و حل مسائل مربوط به سیستمها، مشتری و فرایندهای عملیاتی که ممکن است کیفیت خدمات را تحت تاثیر قرار دهد؛
نظارت کامل بر اجرای ساختارهای مرکز تماس و عملیات؛
ایجاد و تغییر ساختارها برای بهبود فرآیندهای موجود.
شرایط احراز:
ترجیحاً دانشآموختهی مهندسی صنایع
آشنایی کامل با فرآیندهای تیم مرکز تماس و عملیات
مسلط به کار با تجهیزات فنی و نرمافزارهای مربوط به مرکز تماس و عملیات
ما «لندو»، اولین پلتفرم فروش اقساطی هستیم. از سال 94 با عنوان «ایران رنتر» فعالیتمون رو شروع کردیم و در سال 98 به «لندو» تغییر نام دادیم. لندو به عنوان رهبر بازار و اولین ارایه دهنده خدمات تماما آنلاین دریافت وام در ایران و با حمایت بانک آینده به عنوان سرمایه گذار اصلی، به خریداران این امکان رو میده با تهیه کارت اعتباری خرید از صدها سایت فروشگاهی و خدماتی، خرید اقساطی کالا و خدمات داشته باشند.
هدف تیم خوش فکر و جوان لندو کمک به افزایش قدرت خرید و خلق تجربه خرید کالا و خدمات مطمئن و کمک به آدمها برای رسیدن به رویاهاشون هست. توی این مسیر، تا الان موفق شدیم مجموع اعتبار وام پرداختی رو تا حدود 6 برابر افزایش بدیم و شاهد رشد حدودی 3 برابری در کاربرانمون باشیم.
مدل کسب و کار نوآورانه ما نشون دهنده اهمیت «خلاقیت» و «نوآوری» به عنوان یک اصل مهم در کارمون هست. ما در لندو بهترین ها رو جذب میکنیم، کنار هم یاد میگیریم و با هم رشد میکنیم. برای رسیدن به هدفهامون سخت تلاش میکنیم و بر این باوریم که با کار تیمی میشه گام های بزرگی برداشت. حفظ احترام متقابل در محیطی دوستانه و رشد و شکوفایی تک تک اعضا تیم از مهمترین ارزشهای کاری ماست.