شرکت صنایع غذایی دالیا در سال ۱۳۸۱ و با هدف تولید پنیر موزارلا تاسیس گردید. افزایش کیفیت و حفظ یکنواختی محصول در تمام فصول سال هدف و سیاست اصلی مدیریت بخش تحقیق و توسعه و کنترل کیفیت دالیا میباشد. افزایش مداوم تعداد مشتریان وفادار از راهاندازی تاکنون اثبات کننده کیفیت بالا و یکنواختی محصول و نشان دهنده رضایت مصرف کنندگان است. دالیا با توجه به حفظ سلامت مصرف کنندگان و تامین غذای سالم و ایمن با استفاده از تکنولوژی تکنولوژی روز دنیا و دستگاههای اتوماتیک پیشرفته در فرآیند تولید و بسته بندی موفق به تولید پنیر موزارلای کم چرب و پنیر موزارلای کم چرب و کم نمک گردید و موفق به دریافت نشان ایمنی و سلامت (سیب سلامت) از سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت شد.