همین حالا رزومه خود را در کمتر از ۱۰ دقیقه بسازید، برو به رزومه‌ساز

رستوران البرز | Alborz rest

معرفی رستوران البرز

چلوکبابي البرز در سال 1346 توسط مرحوم "برماس" بنيان نهاده شد. از همان ابتدا هدف اين رستوران ارائه غذا با بهترين کيفيت و بالابردن استاندارد کاري در اين صنف بود. اين رستوران در سال 1350 به مکان فعلي آن يعني خيابان سهروردي شمالي نبش کوچه نيکوقدم، منتقل شد. در سال هايي که سيستم هاي مديريت جديد و استانداردهاي کيفي و بهداشتي چندان جايي در صنف رستوران و چلوکبابي نداشت، چلوکبابي البرز در تلاش بود تا سيستم مديريت جديد را در کار خود پياده سازي کند. سيستم هاي HACCP ، استفاده از متخصصين بهداشت، ايزو و سيستم هاي مديريتي، فرستادن افراد به خارج از کشور جهت ديدن دوره هاي تخصصي، همه و همه از جمله مواردي است که رستوران البرز در آنها پيش گام است.

رستوران البرز امروزه با بيش از 120 نفر پرسنل متخصص، دو سالن پذيرايي، و يک سالن VIP مصمم تر و منسجم تر از گذشته به مشتريان خود خدمت رساني مي کند.

فرصت شغلی فعالی وجود ندارد.
image/svg+xml