به عنوان کارشناس کنترل کیفیت، باید به بررسی دقیق فرآیندهای تولید و محصولات تولید شده بپردازید و آنها را با استانداردها و معیارهای مشخص شده که گاها جهانی است، تطابق دهید. ساعت کاری یک کارشناس کنترل کیفیت به صورت تمام وقت است و تمام زمان اداری را باید در محل کار خود حضور داشته باشد.
شرح وظایف
انجام تجزیه و تحلیلهای آماری برای اطمینان از رعایت تمامی قوانین مربوط به کنترل کیفیت
تهیه گزارش برای مدیران
مهارت ها
مهارت در نظارت مواد اولیه ورودی و محصولات در همه مقاطع
مهارت در جلوگیری از تولید کالای نامنطبق با استاندارد در هر مرحله از تولید
مهارت در شناخت کامل عیوب محصول و علل و اثرات آنها
مهارت کامل در مفاهیم کیفیت و ایمنی محصول
آشنا با استاندارد ISO22000& HACCP
آشنا به خطوط تولید صنایع غذایی
شرایط احراز
سن : حداکثر 40 سال
دارای مدرک کارشناسی (مهندسی صنایع غذایی)
معرفی شرکت
گروه هتلهای بین المللی اسپیناس ( پالاس) یکی از مجلل ترین و مدرن ترین هتل ها، همه روزه پذیرای میهمانان و شخصیت های برجسته سیاسی، هنری ، ورزشی و .... بوده و بدلیل کادر مدیریتی کارآمد و پرسنل حرفه ای و براساس ارزیابی سایتهای معتبر بین المللی( TripAdvisor) ، داخلی و براساس نظرات میهمانان ،در صدر بهترین هتل ایران قرار دارد. .