فردی مسئولیتپذیر و پیرو قوانین سازمان دارای روحیه همدلی وظایف: رساندن شیرینی از کارگاه شیرینی به شعب پراگ و به کافهها و رستورانها ساعت کاری شنبه و یکشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۵ تا ۲۳ جمعهها تعطیل دارای صبحانه، ناهار در شیفت صبح بیمه از بدو ورود و در صورت عملکرد عالی پاداش از ۵۰۰ تومان تا ۲ تومان به حقوق وزارت کار اضافه خواهد شد.
معرفی شرکت
ایده شیرینی پراگ از آشپزخانه کوچک خانه ما در تابستان سال ۱۳۸۴ شروع شد؛ با محصولاتی ساده و خانگی که برای کافههای تهران پخته و ارسال میشدند. پراگ بعد از چهار سال تجربه پخش کیک و شیرینی تصمیم گرفت به صورت یک کافه ادامه فعالیت دهد. از مهر ۱۳۸۸ تا زمستان ۹۱ کافه پراگ در برج سامان بلوار کشاورز بود و پس از آن و با تعطیلی کافه به روال پخت و پخش کیک ادامه دادیم. با افتتاح فروشگاه آجودانیه بار دیگر تجربه فروش حضوری کیک و شیرینی و قهوه فراهم شد و همینطور فروشگاه میرزای شیرازی تجربهی یک فروش آنلاین در خانه موسیقی بتهوون بود که به ایرانشهر انتقال داده شد، با انتقال فروشگاه آجودانیه به کامرانیه و افتتاح شعبه سوهانک در شمال و مرکز و شرق تهران درخدمت شما هستیم.
پراگ حالا در سه شعبه کامرانیه، سوهانک و ایرانشهر به صورت حضوری، وبسایت و اسنپفود در کنار شماست. مجموعه پراگ همچنین در همکاری با سایت دلیو ارسال کیک و شیرینی به کافهها و رستورانها را هم همچون سالهای پیشین ادامه میدهد.